MIKÄ ON GYMNAESTRADA?

Suomen suurin ja näyttävin liikunnallinen kaupunkitapahtuma kokoaa voimistelun harrastajat yhteen näyttämään muuvinsa – esiintymään, kisaamaan ja kokemaan uutta. Seuraava Gymnaestrada on Tampereella 9.-12.6.2022. Voit osallistua Gymnaestradaan voimistelijana ja esiintyjänä lunastamalla osallistujapassin. Mukaan reissuun tarvitsemme myös huoltajia kaikenikäisille jumppareille!

Osallistumismahdollisuuksia on kaikille vauvoista ikivireisiin. Pääset esiintymään kenttänäytökseen, iltanäytökseen tai ulkolavalle.  Gymnaestrada levittäytyy niin Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen, Tampereen stadionille, Keskustorille kuin moneen muuhunkin paikkaan. Voit lukea lisää tapahtumasta täältä: www.gymnaestrada.fi

Tampereen Gymnaestradaan odotetaan ainakin 12 000 osallistujaa ympäri Suomen esiintymään, kilpailemaan, jumppaamaan, katsomaan, kokemaan ja ennen kaikkea nauttimaan Gymnaestradan tunnelmasta ja upeista näytöksistä.

KNV on jälleen kerran kasaamassa rivinsä voimistelun suurtapahtumaan, johon ovat tervetulleita aivan kaikki taaperoista senioreihin! Olethan SINÄ mukana?

Katso tarkempaa tietoa mm. etenemisaikataulusta tämän sivun vasemmasta palkista tai mobiililaitteella klikkaamalla ylävalikosta kolmea viivaa.

Lisätietoja saat KNV:n suurtapahtumien yhteyshenkilöltä eli Gympiltä Sonja Stenholm-Hokkaselta, sonja.stenholm(a)gmail.com.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.