ILMOITTAUTUMISOHJEET

Seuran liikuntatarjontaan pääset tutustumaan Ryhmät-osiossa.

KNV:n  ilmoittautumispalvelu löytyy osoitteessa https://go.hoika.net/public/Login.aspx?OmanSeuranID=104

Jos sinulla on jo käyttäjätunnus ja salasana ilmoittautumispalveluun (eli  olet käyttänyt palvelua aiemminkin), lue ohjeet kohdasta VANHA KÄYTTÄJÄ. Jos taas käytät palvelua
ensimmäistä kertaa, lue ohjeet kohdasta UUSI KÄYTTÄJÄ.

VANHA KÄYTTÄJÄ
1. Mene ilmoittautumispalveluun. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja kirjaudu sisään. Jos et muista salasanaasi, paina ”Unohditko salasanan?”-nappia ja toimi ohjeiden mukaisesti. Käyttäjätunnuksesi on muotoa Etunimi (Mahdollisesti toiset nimet) Sukunimi tai sähköpostiosoitteesi.
2. Tarkista Omat tiedot -sivulta, että sähköpostiosoitteesi ja muut tietosi ovat oikein. Lisää
tarvittavat tiedot mm. KUVAUSLUVASTA sekä tietosuojaselosteesta! Tiedot on tärkeä olla oikein, jotta esim. lasku tulee oikeaan sähköpostiosoitteeseen.
3. Paina sivun vasemmassa reunassa olevaa "Ilmoittautuminen”-nappia. Valitse JÄSENMAKSU (10e) sekä ne liikuntaryhmät, joihin haluat ilmoittautua. Jos haluat vapaaehtoisen Jumppaturvavakuutuksen, ilmoittaudu myös Jumppaturvavakuutus-ryhmään. Jos osallistut sekä kuntoryhmiin että vanhempi-lapsijumppaan, ilmoittaudu ainoastaan kuntoryhmiin, jotta lasku tulostuu oikean suuruisena.
4. Hyväksy lasku ja toimi palvelun antamien ohjeiden mukaisesti. Lasku lähetetään automaattisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja maksuaikaa on 14 vrk. Jos sinulla ei ole sähköpostia, tulosta lasku kun se näkyy näytölläsi.

UUSI KÄYTTÄJÄ
1. Mene ilmoittautumispalveluun. Paina ”Rekisteröityminen”- nappulaa sivun vasemmassa laidassa.
2. Täytä tietosi lomakkeeseen ja paina ”Rekisteröidy”-nappia.
3. Käyttäjätunnus ja salasana tulevat näkyviin ruudulle, kirjoita ne muistiin.  Paina sitten ”Kirjaudu sisään”-nappia ja kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.
4. kts. VANHA KÄYTTÄJÄ kohta 3-4!
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä keuruunnaisvoimistelijat@gmail.com

ENNEN ILMOITTAUTUMISTA, LUETHAN VIELÄ YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT TÄÄLTÄ.

Diafano (-04 syntyneet) kevätnäytöksessä 2017 Kuva Eerik Kanko