SEURAVAATETILAUS

Dvillena päkiätossut (kuva: piruetti.fi)
Pastorelli sukkatossut (kuva: piruetti.fi)

Hei jumppari, tilaa seuravaatteet ja voimistelutossut allaolevalla lomakkeella 9.3.2018 mennessä!

 

Voimistelutossuja on tilattavissa kahdenlaisia (tilataan Piruetista): ohuemmat sukkatossut ja paksummat päkiätossut. Ota tossuista tarpeeksi iso koko, yleensä yksi koko kengän kokoa suurempi on hyvä valinta. Huomaa, että tossuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tossuista lähetetään lasku sähköpostitse maaliskuun-huhtikuun aikana ja ne toimitetaan erikseen ilmoitettavana ajankohtana tilaajille.

Katso tarkemmat tiedot vaatteista ja materiaaleista alla olevasta tilauslomakkeesta.

 

 

SEURAVAATTEIDEN JA TOSSUJEN TILAAMINEN


Täytä lomake huolellisesti alusta loppuun. Jos perheestä useampi henkilö haluaa tilata tuotteita, täyttäkää kunkin tilaukset eri lomakkeille. Lähettäessäsi lomakkeen sitoudut maksamaan tuotteet laskun eräpäivään mennessä. Tilaukset toimitetaan huhti-toukokuun aikana.

*
*
*

Yläosien materiaali on supplex. Kaikkiin yläosiin tulee KNV:n logo (sis.hintaan) ja lisämaksusta voi painattaa oman nimen eteen ja/tai ryhmän nimen selkään.


Kaikki trikoot ovat mustia, materiaali lycra. Trikoihin ei voi painattaa mitään (ei edes logoa).


Voimistelutossuja on kahdenlaisia: ohuemmat sukkatossut ja paksummat päkiätossut. Ota tossuista tarpeeksi iso koko, yleensä yksi koko kengän kokoa suurempi on hyvä valinta. Huomaa, että tossuillakaan ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.