Vanhempi-vauvajumppa -kurssi

1.2.2024

VANHEMPI-VAUVAJUMPPA

Kaudella 2023-2024 toteutetaan kolme vanhempi-vauva -kurssia, joista ensimmäinen pidettiin lokakuussa ja toinen tammikuussa.

Kolmas kurssi toteutetaan maalis-huhtikuussa 2024 neljänä keskiviikkona. 

Vanhempi-vauva tunnin kohderyhmänä ovat raskaana olevat sekä raskaudesta palautuvat äidit ja noin 2kk-1v ikäiset vauvat. Tunnilla vahvistetaan äidin muuttuvaa kehoa lempeästi, erityisesti huomioiden keskivartalon ja lantionpohjan lihakset. Vauva otetaan mukaan osaan lihaskuntoliikkeistä ja vauvan kehon hahmotusta tuetaan lorutellen. Tunnin aikana lämmitellään, nostetaan sykettä, tehdään lihaskuntoharjoituksia ja venytellään omaa kehoa ja vointia kuunnellen - vauvantahtisesti. Tunti toteutetaan hyvin matalalla kynnyksellä, joten voit tulla mukaan minkä kuntoisena tahansa. Mukaan voi tulla vaikka joustavissa arkivaatteissa ja vauvan niin vaatiessa, kesken tunnin voi vetäytyä reunalle ruokailemaan.

Kurssille ilmoittaudutaan lomakkeella täällä, jonka jälkeen saat sähköpostiin laskun ennen kurssin alkua. Maksaa voit myös Smartumilla, ePassilla tai Edenredillä. Osallistuaksesi, sinun ei tarvitse olla Keuruun Naisvoimistelijoiden jäsen. Yhden kurssin hinta on 30€. Kurssi toteutuu, kun osallistujia on ilmoittautunut vähintään kolme. Tunnit pidetään Aurinkolinnan salissa keskiviikkoisin (6.3., 13.3., 27.3. ja 3.4.) klo 17.30-18.30. Ota mukaan joustavat vaatteet, juomapullo (ja vauvalle oma alusta lattialle, jos haluat). 

Tervetuloa mukaan!