Vanhempi-vauvajumppakurssi marraskuussa

6.9.2024

Vanhempi-vauvajumppa järjestetään kurssimuotoisena marraskuussa perjantaisin 

(8.11., 15.11., 22.11. ja 29.11.) klo 17.00-18.00 päiväkoti Aurinkolinnan salissa 

Vanhempi-vauva tunnin kohderyhmänä ovat noin 2kk-10kk ikäiset vauvat sekä raskaudesta palautuvat äidit. Tunnin aikana edetään vauvantahtisesti aloittaen jumppaosuus lempeästi lorutellen ja päättäen tunti lopulta aina vauvan loppuhierontaan ja äidin venyttelyhetkeen.

Jumppaosuus sisältää muutamia tanssillisia askelkuvioita, äidin erityisesti keskivartaloon ja lantionpohjan lihaksiin painottuvan lihaskunto-osuuden, jolloin leikitetään samalla vauvaa sekä loppupuolella oman vapaan tanssin yhdessä vauvan kanssa. Tunnit koostuvat kaikki neljä kertaa samoista harjoituksista, jotta vauva oppii tunnistamaan musiikin sekä siihen liittyvät liikkeet ja samalla tuttujen liikkeiden toistaminen helpottaa äitiä, sillä liikkeiden haastavuus ei ole näillä tunneilla päätavoitteena vaan liikkumisen ilo.

Tunti toteutetaan hyvin matalalla kynnyksellä, joten voit tulla mukaan minkä kuntoisena tahansa. Mukaan voi tulla vaikka joustavissa arkivaatteissa ja vauvan niin vaatiessa, kesken tunnin voi vetäytyä reunalle ruokailemaan.

Kurssille ilmoittaudutaan lomakkeella sivun alareunassa täällä, jonka jälkeen saat sähköpostiin laskun kurssin järjestymisen varmistuttua. Maksaa voit myös Smartum, ePassi ja Edenred liikuntaeduilla. Osallistuaksesi, sinun ei tarvitse olla Keuruun Naisvoimistelijoiden jäsen. Yhden kurssin hinta on 30€. Kurssi toteutuu, kun osallistujia on ilmoittautunut vähintään kolme. Tunnit pidetään Päiväkoti Aurinkolinnan salissa  perjantaisin 8., 15., 22. ja 29.11. klo 17-18. Ulko-ovet avautuvat klo 16.45. Ota mukaan joustavat vaatteet, juomapullo ja halutessasi oma jumppa-alusta lattialle. Kurssin ohjaajana toimii Niina Lumus.

Tervetuloa mukaan!