JUMPPATURVAVAKUUTUS

Seuramme jäsenenä voit halutessasi ostaa 16.10.20 saakka vakuutuksen hintaan 4,50 euroa/jäsen ilmoittautumalla Jumppaturvavakuutus-ryhmään ilmoittautumispalvelussamme. Vakuutusmaksu on vapaaehtoinen ja korvaa seuramme toiminnassa tapahtuneet tapaturmat ajalla 1.9.2020-31.8.2021. HUOM! Vakuutus astuu voimaan sen ostoa seuraavana maanantaina.

Jumppaturva on Suomen Voimisteluliittoon kuuluvien seurojen voimistelijoiden tapaturmavakuutus vakuutusyhtiö Pohjolassa.

Vakuutus on voimassa seuramme harjoituksissa ja näytöksissä sekä harjoituksiin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla Suomessa. Vakuutus kelpaa Stara-lisenssin kanssa ja on voimassa Stara-tapahtumissa.

Vakuutusesite sekä ohjeet hoitoon hakeutumisesta (klikkaa tekstiä).

HUOM! Suomen Voimisteluliiton Lumo-kisoihin osallistuvien voimistelijoiden ei tule hankkia Jumppaturva-vakuutusta, sillä vakuutuksellinen harrastelisenssi korvaa myös harjoituksissa tapahtuneet tapaturmat!

kevätnäytös 2017 Kuva Eerik Kanko
joulunäytös 2016 Kuva Eerik Kanko