KILTA

Killan perustamiskokoukseen osallistuneet jumpparit sekä Kiltakummimme Jämsän ja Jyväskylän Killoista. Foto: Sonja Stenholm

Keuruun Naisvoimistelijat Ry:n Uskollisuuden Kilta perustettiin 27.3.2012. Kilta on voimistelun ystävien piiri. Siihen voivat liittyä kaikki 25 vuotta täyttäneet jossakin Svolin jäsenseurassa vähintään 5 vuotta jäsenenä olleet henkilöt. Tule Sinäkin mukaan!

Keuruun Naisvoimistelijat ry:n Uskollisuuden Killan hallitus 2014

Elina Tuori-Lahti, puheenjohtaja eli Kiltaäiti
040-9621624, elina.tuori-lahti@luukku.com

Eila Jartti, varapuheenjohtaja eli Kiltaemäntä

Seija Savela, sihteeri eli Muistiinmerkitsijä
0414491055, seijasavela@gmail.com

Tuula Heikkilä, rahastonhoitaja eli Raha-arkun vartija

Liisa Vesterinen, seurayhteyshenkilö

Sirkka Huohvanainen, jäsen

Pirkko Vikman, jäsen

Seija Savela ohjasi tanssillisen tunnin Sydän-Suomen kiltalaisten kuntopäivässä Hotelli Keurusselällä 5.4.2014. Kuva: Liisa Vesterinen

Laura Tuhkunen ohjasi shindoa kiltalaisille kuntopäivässä. Kuva: Liisa Vesterinen

Keuruun kiltalaisia lippuineen. Kuva: Liisa Vesterinen

Kiltalaisia Annulin muotinäytöksen mannekiineina kuntopäivässä. Kuva: Liisa Vesterinen

Kiltanaiset ystävineen aterialla Pappilan Tavernassa ja Koop Arposen & Flute of Shamen keikalla 28.11.2015.