OHJAAJIEN SIVU

OHJAAJAHAKU

Keuruun Naisvoimistelijoiden apuohjaajahaku on nyt käynnissä! Haemme apuohjaajia seuramme lasten ja nuorten voimistelukouluryhmiin. Hakea voivat kaikki 2010 syntyneet ja sitä vanhemmat. Hakuaika on 6.3.-31.3.2023. Apuohjaajaksi haetaan täyttämällä alla oleva hakulomake. Hakuajan päätyttyä hakijoihin ollaan yhteydessä sähköpostitse haastatteluajan sopimista varten.

Apuohjaajan tehtäviin kuuluu yhdessä vastuuohjaajan kanssa suunnitella ja ohjata voimistelutunteja. Kaikki ohjaajat ovat myös mukana seuran tapahtumissa ja näytöksissä. Jos koet, että toimiminen lasten ja nuorten liikunnan ohjaamisen parissa on lähellä sydäntäsi, hae mukaan yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä korostaavaan iloiseen ohjaajaporukkaamme! 

Aikuisten kuntoryhmiin rekrytoidaan ohjaajia ympäri vuoden. Jos olet kiinnostunut jonkun/joidenkin kuntoryhmien ohjaamisesta, laita viestiä Nooralle: noora.maria.kinnunen(a)gmail.com

Huoltajani on tietoinen, että haen apuohjaajaksi
Suostumus henkilötietojen keräämiseen

Voimisteluliiton koulutushaun löydät täältä.

Suomen Voimisteluliiton ylläpitämästä Voimisteluklubista löydät paljon ohjaamiseen ja kursseihin liittyvää asiaa. Pääset tekemään käyttäjätunnuksen uudistuneeseen voimisteluklubiin sivuston ylänurkasta.

  • Tuntierittely ohjaustuntien ilmoittamista varten. Palautetaan täytettynä Veeralle syys- ja kevätkausien lopuksi.

  • Lomake matka- ja tarvikekulukorvauksen maksamista varten. Palauta allekirjoitettuna Sonjalle tai Veeralle.