KAUDEN 2022-2023 MAKSUT

Yhdistyslain mukaan yhdistyksen eli seuran jäsenet suorittavat vuosikokouksen päättämät jäsenmaksut. Jäsenmaksu maksetaan seuraan liityttäessä ja on voimassa kuluvan toimintakauden (1.7.-30.6.) ajan. Jäsenmaksu tulee maksaa kerran toimintakauden aikana riippumatta siitä tuleeko jäseneksi syys- vai kevätkaudella.

Toimintamaksu määräytyy lasten ja nuorten ryhmissä aikaperustaisesti ja aikuisilla ikään perustuen. Vuosikokous vahvistaa hinnat vuosittain.

Ilmoittautumisen yhteydessä järjestelmä muodostaa käyttäjälle laskun. Maksuvälineenä meillä käyvät myös Smartum Liikunta-, Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit, SmartumPay sekä ePassi niin kertamaksun kuin toimintamaksun maksamiseen. Jos haluat maksaa muutoin kuin laskulla, otathan yhteyttä keuruunnaisvoimistelijat(a)gmail.com

Toimintamaksun voi maksaa kahdessa osassa. Jälkimmäisen osan eräpäivä on 14.01.2023.

JÄSENRYHMÄ

Jäsen, ilman osallistumisoikeutta jumppiin *

Kannatusjäsen *

Kertamaksu 5 € / jumppa

PerheGym 5 € / perhe (huoltaja jäsen), 10 € / perhe (ei-jäsenet)

Erityisryhmä Revontulet 5 € / kerta        -              -              -
Vapaaehtoinen jumppaturva-vakuutus 4,50 €        -              -              -

Yli 13-vuotiaiden toimintamaksuun sisältyy sekä voimisteluryhmän että kuntoryhmien tunnit.

Vanhempi-lapsiryhmiin aikuinen osallistuu ilmaiseksi, mikäli käy myös kuntoryhmissä. Ilmoittautuminen tulee kuitenkin tehdä molempiin ryhmiin.

21.8.-4.9. kaikkiin jumppiin voi tutustua ilmaiseksi!

KUNTORYHMIEN KERTAMAKSU ei-jäsenille 5 € (maksetaan tunnin ohjaajalle ja nimi merkitään erilliseen listaan)

VANHEMPI-LAPSIRYHMIEN KERTAMAKSU ei-jäsenille 5 € / kerta / perhe (maksetaan tunnin ohjaajalle ja nimi merkitään erilliseen listaan)

PERHEGYMIN KERTAMAKSU 5 € / kerta / perhe mikäli huoltaja/aikuinen on KNV:n jäsen, 10 € / kerta / perhe ei-jäsenille (maksetaan tunnin ohjaajalle ja nimi merkitään erilliseen listaan)

HUOM! Jäsen- / toimintamaksu ei sisällä vakuutusta eikä Lumo- tai Stara-tapahtumien osallistumismaksuja, lisenssejä eikä matkoja. Seuran yhteistyökumppaneiden tarjoamasta vakuutuksesta voit lukea täältä.

* Jos haluat liittyä jäseneksi ilman oikeutta osallistua ryhmiemme toimintaan tai tukea toimintaamme olemalla kannatusjäsen, olethan yhteydessä keuruunnaisvoimistelijat(a)gmail.com, niin Sinulle luodaan lasku oikealla summalla.