KAUDEN 2020-2021 MAKSUT

Yhdistyslain mukaan yhdistyksen eli seuran jäsenet suorittavat vuosikokouksen päättämät jäsenmaksut. Jäsenmaksu maksetaan seuraan liityttäessä ja on voimassa kuluvan toimintakauden (1.8.-31.7.) ajan. Jäsenmaksu tulee maksaa kerran toimintakauden aikana riippumatta siitä tuleeko jäseneksi syys- vai kevätkaudella.

Toimintamaksu määräytyy lasten ja nuorten ryhmissä aikaperustaisesti ja aikuisilla ikään perustuen. Vuosikokouksen (21.8.2019) vahvistamat toimintamaksut eivät muuttuneet viime vuosista, ainostaan jäsenmaksu erotettiin aiempaa selvemmin.

Ilmoittautumisen yhteydessä järjestelmä muodostaa käyttäjälle laskun. Maksuvälineenä meillä käyvät myös Smartum Liikunta-, Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit, SmartumPay sekä ePassi niin kertamaksun että toimintamaksun maksamiseen. Jos haluat maksaa muutoin kuin laskulla, otathan yhteyttä keuruunnaisvoimistelijat(a)gmail.com

Toimintamaksun voi maksaa kahdessa osassa. Jälkimmäisen osan eräpäivä on 14.01.2021.

JÄSENRYHMÄ

JÄSENMAKSU

TOIMINTAMAKSU KOKO KAUSI

TOIMINTAMAKSU PUOLIKAS KAUSI

v.1954 ja sitä aiemmin syntyneet

Aikuiset (v. 2000 ja sitä aiemmin syntyneet)

Nuoret, 2h / vk

Nuoret, 1,5 h / vk

Lapset 1h / vk

Lapset 45 min / vk

Vanhempi-lapsiryhmät, aikuinen

Vanhempi-lapsiryhmät, lapsi

Jäsen, ilman osallistumisoikeutta jumppiin *

-

Kannatusjäsen *

-

HUOM! Mikäli Vanhempi-lapsiryhmien aikuinen käy myös kuntoryhmissä, hänen ei tarvitse maksaa erikseen vanhempi-lapsijumpasta. Tällöin hänen ei tule myöskään ilmoittautua ilmoittautumispalvelussa vanhempi-lapsiryhmään, vaan ainoastaan kuntoryhmiin, jotta lasku tulostuu oikean suuruisena.

KUNTORYHMIEN KERTAMAKSU ei-jäsenille 5 € (maksetaan tunnin ohjaajalle ja nimi merkitään erilliseen listaan)

VANHEMPI-LAPSIRYHMIEN KERTAMAKSU ei-jäsenille 5 € / kerta / perhe

HUOM! Jäsenmaksu ei sisällä vakuutusta eikä Lumo- tai Stara-tapahtumien osallistumismaksuja, lisenssejä eikä matkoja. Seuran yhteistyökumppaneiden tarjoamasta vakuutuksesta voit lukea täältä.

* Jos haluat liittyä jäseneksi ilman oikeutta osallistua ryhmiemme toimintaan tai tukea toimintaamme olemalla kannatusjäsen, olethan yhteydessä keuruunnaisvoimistelijat(a)gmail.com, niin Sinulle luodaan lasku oikealla summalla.