MIKÄ ON WORLD GYMNAESTRADA?

World Gymnaestrada on maailmanlaajuinen, ei-kilpailullinen, joka neljäs vuosi järjestettävä tapahtuma ihan jokaiselle voimistelun ystävälle. Ensimmäinen World Gymnaestrada pidettiin Hollannin Rotterdamissa vuonna 1953. Nyt Gymnaestrada palaa juurilleen, kun 17. World Gymnaestrada on jälleen Hollannissa 29.7.-5.8.2023.

Voit osallistua Gymnaestradaan esiintyjänä, huoltajana tai "fiilistelijänä"! Tapahtumaan voivat lähteä v.2010 ja sitä aiemmin syntyneet. Tätä nuoremmat voivat lähteä tapahtumaan vain oman henkilökohtaisen huoltajan kanssa. Huomioithan kuitenkin, että World Gymnaestradassa ei ole esiintymismahdollisuuksia alle 12-v. lapsille.

  Gymnaestradan tapahtumapaikkoina ovat Amsterdamin RAI-Messukeskus (hallinäytökset, iltanäytökset, FIG Gaala, ruokailut, ständit) ja Olympiastadion (avajaiset, päätösjuhla, kenttänäytökset).

Tervetuloa esiintymään, katsomaan, kokemaan ja ennen kaikkea nauttimaan Gymnaestradan tunnelmasta ja upeista näytöksistä! ILMOITTAUTUMINEN ON NYT KÄYNNISSÄ!

Katso tarkempaa tietoa mm. etenemisaikataulusta tämän sivun vasemmasta palkista tai mobiililaitteella klikkaamalla ylävalikosta kolmea viivaa. 

Lisätietoja saat  KNV:n suurtapahtumien yhteyshenkilöltä eli Gympiltä Sonja Stenholm-Hokkaselta, sonja.stenholm(a)gmail.com.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.