TUNTISISÄLLÖT

VANHEMPI - TAAPEROJUMPPA (ikäsuositus n. 10kk-2 v.)
tarjoaa lasten ehdoilla iloista yhdessäoloa ja liikkumista lapselle ja aikuiselle. Tunneilla loruillaan, leikitään, lauletaan ja opitaan perusliikuntataitoja lasten kehitystaso huomioon ottaen.

VANHEMPI - TENAVAJUMPPA (ikäsuositus n. 3-5 v.)

tarjoaa lasten ehdoilla iloista yhdessäoloa ja liikkumista lapselle ja aikuiselle. Tunneilla syvennetään perusliikuntataitoja vauhdikkaasti leikkien ja temppuillen.

VOIMISTELUKOULURYHMÄT 4v, 5 v. JA 6 v.
ovat leikki-ikäisten tyttöjen ja poikien omia liikuntatuokioita. Erilaisten leikkien, musiikin, mielikuvien, temppuilun ja välineiden avulla harjoitellaan perusliikuntataitoja ja -valmiuksia, kehon hallintaa, opetellaan toimimaan ryhmässä ja tuetaan lapsen kokonaisvaltaista kehitystä.

VOIMISTELUKOULURYHMÄT ALAKOULUIKÄISILLE
Ryhmissä kehitetään liikunta- ja voimistelutaitoja systemaattisesti musiikkiliikunnan, välinevoimistelun, luovan tanssin sekä liikuntaleikkien avulla ikä- ja kehitystaso huomioon ottaen. Elämyksiä saa myös esiintymisistä ja tapahtumista.

NUORTEN RYHMÄT
Liikunta- ja voimistelutaitojen kasvaessa kiinnitetään tarkemmin huomiota lajitekniikan hallintaan, ilmaisukykyyn, liikkuvuuteen ja koordinaatioon liikunnan ja ryhmässä toimimisen iloa unohtamatta. Yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tarjotaan myös mahdollisuutta kilpailla Suomen Voimisteluliiton Lumo-kilpailuissa.

HYVÄSSÄ SEURASSA ON ILO LIIKKUA - TERVETULOA !

Damoure (-02 kilparyhmä) kevätnäytöksessä 2017 Kuva Eerik Kanko