TUNTISISÄLLÖT


VANHEMPI - TAAPEROJUMPPA (ikäsuositus n. 10kk-2 v.)
tarjoaa lasten ehdoilla iloista yhdessäoloa ja liikkumista lapselle ja aikuiselle. Tunneilla loruillaan, leikitään, lauletaan ja opitaan perusliikuntataitoja lasten kehitystaso huomioon ottaen.

VANHEMPI - TENAVAJUMPPA (ikäsuositus n. 3-5 v.)

tarjoaa lasten ehdoilla iloista yhdessäoloa ja liikkumista lapselle ja aikuiselle. Tunneilla syvennetään perusliikuntataitoja vauhdikkaasti leikkien ja temppuillen.

PERHEGYM (0-100v.)

PerheGymiä harrastetaan yhdessä huoltajan, kummin, isovanhemman tai vaikka koko perheen kanssa. Ohjaajan avustuksella perhe johdatellaan perusliikuntataitojen saloihin, harjoittelemaan perheakrobatian perusteita sekä tutustumaan voimisteluun leikin kautta. 

VOIMISTELUKOULURYHMÄT 4-5 v. JA 6 v.
ovat leikki-ikäisten tyttöjen ja poikien omia liikuntatuokioita. Erilaisten leikkien, musiikin, mielikuvien, temppuilun ja välineiden avulla harjoitellaan perusliikuntataitoja ja -valmiuksia, kehon hallintaa ja opetellaan toimimaan ryhmässä.

VOIMISTELUKOULURYHMÄT ALAKOULUIKÄISILLE 
Ryhmissä kehitetään liikunta- ja voimistelutaitoja systemaattisesti musiikkiliikunnan, välinevoimistelun, luovan tanssin sekä liikuntaleikkien avulla ikä- ja kehitystaso huomioon ottaen. Elämyksiä saa myös esiintymisistä ja Suomen Voimisteluliiton Stara-tapahtumista.

NUORTEN RYHMÄT
Liikunta- ja voimistelutaitojen kasvaessa kiinnitetään tarkemmin huomiota lajitekniikan hallintaan, ilmaisukykyyn, liikkuvuuteen ja koordinaatioon liikunnan ja ryhmässä toimimisen iloa unohtamatta. Yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tarjotaan myös mahdollisuutta kilpailla Suomen Voimisteluliiton Lumo-kilpailuissa.

VALMENNUSRYHMÄ DELIA

Delia on uusi tavoitteellisemmin harjoitteleva joukkue, joka kilpailee tällä kaudella tanssillisen voimistelun Cup-kisoissa sekä Lumo-kisoissa. Delia koostuu Daalioiden sekä Dionén voimistelijoista ja valmentajista (Tanita Leiman, Daniela Leiman, Aada Rutanen). Erityisen tärkeää on sitoutuminen sekä positiivinen asenne ja hyvä ilmapiiri treeneissä. Mikäli olet kiinnostunut voimistelemaan joukkueessa, olethan yhteydessä valmentajiin!

REVONTULET- WORKSHOP (ikäsuositus 14+)

Ryhmä on tarkoitettu kehitysvammaisille nuorille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat liikkua ryhmässä.  Tavoitteena on harjoitella tanssillisen voimistelun perusteita sekä ilmaista itseään musiikin ja liikkeen kautta - ehkä jopa yhdistää liikkeet lyhyeksi koreografiaksi? Tässä ryhmässä liikkumisen ja toimintakyvyn rajoitteet eivät ole este, vaan liikkuminen tapahtuu jokaisen omilla ehdoilla. 


HYVÄSSÄ SEURASSA ON ILO LIIKKUA - TERVETULOA !

(päivitetty 28.8.2022)

Damoure (-02 kilparyhmä) kevätnäytöksessä 2017 Kuva Eerik Kanko