WAF - 10.4. liikutaan porukalla!

24.3.2022

Tänä keväänä JumppaMaratonin paikalla koetaan yhdessä liikkumisen riemua, kun vietämme sunnuntaina 10.4. klo 16-18 yhteiskoulun auditoriossa hauskan ja tehokkaan liikuntahetken koko perheen voimin tai ystävän kanssa otsikolla WAF (We Are Family ja We Are Friends). Mukaan maksuttomaan tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki yli 4-vuotiaat, niin seuramme jäsenet kuin muutkin! 

Klo 16.00-16.30 kierretään RADALLA perheiden tai ystävien porukoissa, jolloin liikkeinä on helppoja, mutta tehokkaita perusliikkeitä, joista annetaan erilaisia liikevariaatioita kaiken ikäisille ja -kuntoisille liikkujille. Erityisen tervetulleita ovat ne perheen tai kaverin mukana tulevat, joille toimintamme ei vielä ole tuttua! :) 

Puoli viiden jälkeen aikuiset ja yli 13-vuotiaat jatkavat liikkumista salissa alla olevan ohjelman mukaisesti ja lapsille on järjestetty valvottua ohjelmaa koulun tiloissa. Seuramme ohjaajia touhuaa lasten kanssa, minkä lisäksi  heille on tarjolla myös Hanna Potapoffin ohjaamaa lasten joogaa. Lapsille voi pakata mukaan evästä ja omaakin rauhallista ajanvietettä.  

Lasten jooga on liikettä, leikkiä ja rauhoittumista. Jooga tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda lapsille tila ja aika vain olla, ilman suorittamista, vertailua tai kilpailemista. Lasten kanssa joogaharjoitus tehdään joogasatujen taianomaisessa maailmassa. Sadut vahvistavat lapsen itsetuntoa ja -luottamusta sekä antavat tilaa luovuudelle ja mielikuvitukselle. Lasten jooga auttaa lasta säilyttämään luonnollisen hengityksensä ja liikkuvuutensa, pitämään huolta kehostaan sekä muistamaan, että hän on täydellinen juuri sellaisena kuin on. Tervetuloa mukaan, jokainen lapsi osaa joogata! <3

WAF:n koko ohjelma:

16.00-16.30 RADALLA - Helppo ja tehokas circuit-treeni

16.30-17.00 PariPower - Syke ylös steppilauttaa hyödyntäen

17.00-17.30 Jumit veks! - Ja kroppa kiittää

17.30-17.45 HIIT - Haasta itsesi ja kaverisi

17.45-18.00 Rentoudutaan!

Ota oma patja mukaan, jos sellainen löytyy!


Tapahtuma pidetään yhteiskoulun auditoriossa (Jussi Rainion tie 5 A). Parkkipaikkoja on lähellä E-oven sisäänkäyntiä, jonne pääsee ajamaan Jyväaitantien kautta. Sisäänkäynti auditorioon ja pukuhuoneisiin on E-ovesta tai auditorion aulasta.  E-ovi sijaitsee pelikentän ja huotorakennuksen puoleisessa päädyssä ja auditorion aula L-muotoisen koulurakennuksen sisäkulmasta. 


Klikkaa itsesi mukaan Facebookin tapahtumasivulla: WAF - We Are Friends & We Are Family | Facebook