Joulunäytöksen tallenteen liput myynnissä!

28.11.2021

Kokeilemme ensimmäistä kertaa näytöksen striimaamista Solidsport-alustalle. Mikä Solidsport ja miksi? "Solidsportin perusideana on tarjota yksinkertainen mutta ammattimainen tapa tuottaa ja lähettää urheilua suorana, jotta joukkueet, seurat ja urheiluliitot voisivat itse tuottaa sisältöä. Lähetysten yksinkertaisuuden lisäksi on myös tärkeää, että tuotetusta sisällöstä voidaan veloittaa, jotta tuotettaisiin uusia tuloja urheilulle ja saataisiin Solidsport kasvamaan." Llisää tietoa Solisportista Tietoja Solidsportista - Solidsport | We make it easy to broadcast sport

Uudesta toteutuksesta voi antaa meille palautetta täällä.


Solidsport-kanavalla näytöksen livelähetys näytettiin lauantaina 27.11.  klo 16.00  ja oli hinnaltaan 20€

Valittavana on edelleen 25€ hintainen lippu, joka sisältää livelähetyksen +  tallenteen. Sen tallenne on katsottavissa 9.1.2022 asti ja lipun tallenteeseen voi ostaa viimeiseen voimassaolopäivään asti.

Näytökseen osallistujat saivat tallenteeseen alekoodin.  Tallenne on ostettavissa ja katsottavissa 9.1.2022 asti. 

Striimiliput ovat myynnissä Solidsport-kanavallamme Keuruun Naisvoimistelijat - SolidSport! Lippujen ostaminen ja näytöksen striimaaminen vaatii kirjautumisen Solidsport-sivustolle. Maksutapoina Solidsport käyttää luottokorttimaksua tai verkkopankissa maksamista. Verkkopankkimaksaminen avautuu pinkkiä Paytrail-kuvaketta painamalla.